Mortex

Mortex wordt voornamelijk aangebracht op vloeren, wanden, trappen, meubels, keukens, slaapkamers, woonkamers en badkamers met een tadelakt- of betonlook. Mortex bestaat uit natuurlijke kalken, cement en acrylaat, waardoor het uiterst geschikt is voor buiten en binnen. Het is ideaal voor wanden, vloeren, inloopdouches, wastafels, baden, badomkasting, wellnessruimtes, trappen, terrassen, meubels, werkbladen en spatwanden in keukens.

>> Lees meer

Schilderwerk - Interieur & exterieur

Joca Interior staat garant voor een kwaliteitsvolle uitvoering van uw binnen- en buitenschilderwerken. Wij bieden een brede waaier van mogelijkheden aan gaande van schilderen van uw buitengevels, dakgoten, cornissen, lakken van ramen, deuren en poorten, speciale verftechnieken, behangwerken - zowel vliesbehang als met print, en veel meer.

>> Lees meer

Kaleien

Kaleien is een eeuwenoude schildertechniek waarbij een dunne kalkpleister wordt aangebracht met een blokborstel op de muur. Kaleien gebeurt zowel buiten als binnen.

>> Lees meer

Cementeren

Cementeren is een techniek waarbij de gevel afgewerkt wordt met een laag zandcement. Die cementlaag doet de buitenmuur (kan ook op binnenmuren worden toegepast) er egaal en/of als nieuw uitzien. Kleurverschillen en oneffenheden worden weggewerkt en de muur is ook beter beschermd tegen diverse weersinvloeden, etc. Cementpleister is dampopen, dit wil zeggen dat de gevel kan blijven ademenen na het cementeren waardoor vochtproblemen worden vermeden.

>> Lees meer

Kleuradvies

Kleur is één van de grootste sfeermakers in een interieur. U kan er kamers visueel mee vergroten en zorgen voor heel wat sfeer en gezelligheid. Voor professioneel kleuradvies moet u bij Joca Interior zijn.

>> Lees meer